Rólunk

Cégünk 1990-ben alakult, majd a tulajdonosi szerkezet változása után 2002-ben jött létre  a Barkács Boci Kft., amely ipari és barkács, akkus, elektromos, valamint benzines kisgépek, kéziszerszámok forgalmazásával foglalkozik.

  • 2002 óta kiemelt Makita márkakereskedés vagyunk.
  • 2005 óta kiemelt Sigma csempevágó kereskedés vagyunk.
  • 2009 óta kiemelt Hitachi márkakereskedés vagyunk.
  • 2008 óta Fein márkakereskedés vagyunk.
  • 2009 óta kiemelt Fein MultiMaster kereskedés vagyunk.

Három budapesti üzletünk mellé 2012-ben hoztuk létre webáruházunkat, hogy az ország egész területéről elérhetőek legyünk.

2002 óta kiemelt Makita márkakereskedés vagyunk így webáruházunk rögtön megkapta a megbízhatóságot jelentő Makita Felhatalmazott Online Partneri címet.
2005 óta kiemelt Sigma márkakereskedés vagyunk így webáruházunk rögtön megkapta a megbízhatóságot jelentő SIgma Kiemelt Online Partneri címet.
2008 óta kiemelt Fein márkakereskedés vagyunk így webáruházunk rögtön megkapta a megbízhatóságot jelentő Fein Hivatalos Online Partneri címet.
2009 óta kiemelt Hitachi márkakereskedés vagyunk így webáruházunk rögtön megkapta a megbízhatóságot jelentő Hitachi Hivatalos Online Partneri címet.

Amennyiben szerszám webáruházunkat szeretné használni, kérjük kattintson ide! (https://szerszamoazis.com)

Makita és Hitachi elektromos és benzines gépekből a hivatalos akciókon kívül extra saját akciókkal állunk vásárlóink rendelkezésére.

Nálunk a gépakciók folyamatosan frissülve kerülnek fel, azok a gépek és tartozékok, ahol mindezt megvásárolhatja nem más, mint a Szerszámoázis szerszám webáruház. Természetesen ha befárad hozzánk a 1077 Budapest, Király u. 79. szám alatt található szakkereskedésünkbe itt alkalma nyílik a gépek kézbevételére, kipróbálására és ha kérdése lenne a kiszemelt gépet illetően bátran megteheti. Ezáltal biztosítjuk, hogy Ön az igényeinek megfelelően az optimális gépet találja meg széleskörű kínálatunkból.
Amennyiben szeretne egy kiváló eszközt vagy tartozékot ipari munkájához vagy barkács szerszámosládájába, kérjük látogasson meg minket online, ahol 0-24 órában válogathat sorban állás nélkül az akciós termékek között vagy jöjjön be hozzánk személyesen, szeretettel és tisztelettel várjuk Önt.

Tesztelje le árainkat! Árgarancia!

19 900 forint feletti gép, tartozék vagy kéziszerszám vásárlása esetén a kiszállítás ingyenes!

Király utcai központi boltunkban készpénzes adás-vételi lehetőséggel várjuk tisztelt ügyfeleinket.

Új gép vásárlása esetén használt gépét, kéziszerszámát becseréljük, beszámítjuk.

Szerződött ügyfeleinknek, törzsvásárlóinknak állandó kedvezmények!