Makita akkus fűnyíró

Makita akkus fűnyíró akció

A Makita márkájú akkus fűnyírók, hihetetlenül jó áron, most akciósan érhetőek el nálunk!

Az akciós Makita akkus fűnyírók 2 x 18V-os Li-ion akkumulátor rendszerüknek köszönhetően a csendes fűnyírógépek csoportjába tartoznak, ezáltal rendkívül alacsony zajszinttel üzemeltethetőek. Többségük normál kerti használatra alkalmas, halk, ám de hatékony teljesítőképességű, kompakt kerti eszköz. A Makita akkus fűnyírók mindig jó választásnak bizonyulnak, amikor fontos, hogy a munka zaj és károsanyag-kibocsátás nélkül legyen elvégezve.

Egyszerű kezelhetőségük, összeszerelhetőségük és szállíthatóságuk, valamint könnyű és praktikus kivitelük miatt, a Makita akkus fűnyírók igazán előnyösek lehetnek akár kisebb területek lenyírásához. Mindegyik Makita akkus fűnyíró többféle magasságfokozat beállítási lehetőséggel rendelkezik, valamint különféle vágásszélességi paraméterekkel rendelkező gépek közül is van lehetőség választani. Az XPT szigetelési technológia által a Makita akkus fűnyírók az időjárás viszontagságaival szemben is ellenállóak, illetve por- és cseppállóak.

Látogasson el szerszám webáruházunkba, és tekintse meg most az akciós Makita akkus fűnyírókat, 2 x 18V-os Li-ion rendszerrel!

Makita akkus fűnyíró akció megtekintése webáruházunkban