Hitachi fűnyíró akció

Hitachi fűnyíró akció

A Hitachi márkájú modern fűnyírók, most hihetetlenül jó áron, akciósan érhetőek el most nálunk!

Akciós ajánlatunk keretében most több féle elektromos, benzines illetve akkus fűnyíró közül választhat. Az akciós Hitachi fűnyírók közül számos modell erősebb motorral lett felszerelve az ideális nyírási kapacitás érdekében, valamint a vágószélesség növelésével biztosított, hogy ezekkel a fűnyírókkal a magas fű vágása sem okozhat problémát. Az akciós Hitachi elektromos, benzines illetve akkus fűnyírók többsége erős benzines motorral van ellátva, így garantált a gyors és hatékony munkavégzés velük.

Akkus fűnyíróink nagy előnye, hogy rendkívül környezetbarátak, nem bocsátanak ki káros anyagokat (zéró emisszió), ezenfelül igazán csendesek is, valamint kábel mentesek, így nincs több bajlódás a zsinórokkal fűnyírás közben. Alacsony zajkibocsátásuknak köszönhetően bármely olyan terület nyírására alkalmasak, ahol fontos szempont, hogy ne zavarjuk a környezetet a zajjal, mint például a kórházak vagy szanatóriumok esetében.

Benzines fűnyíróinknál sima és önjárós modellek közül is lehetősége van választani. Az önjárós modelleket például dombos vagy emelkedős kerthez ajánljuk, hiszen nagymértékben megkönnyíti a munkavégzést azáltal, hogy kevesebb energiát kell kifejtenie a munkát végző személynek a fűnyíró tolása közben.

Az elektromos fűnyírókat a nyílt, akadályoktól mentes kis- és közepes méretű füves területek ápolásához ajánljuk. Az akkus modellekhez hasonlóan az elektromos fűnyírók is viszonylag alacsony zajszinttel üzemeltethetőek, használatuk egyszerű és karbantartásuk sem igényel túl sok erőfeszítést.

További kiegészítők rendelésére is lehetőséget kínálunk: például a Hitachi fűnyíróhoz egyszerűen csatlakoztatható fűgyűjtő elem, melynek segítségével jóval leegyszerűsödik a levágott fű eltakarítása a lenyírt területről.

A Hitachi fűnyírók mindhárom fent említett fajtáját jellemzi, hogy megbízható és hosszú élettartammal rendelkezik, így most igazán érdemes beruházni ezen akció keretén belül, ha fűnyírásról van szó és a régi gép már nehezen viszi a füvet!

Látogasson el Ön is Webáruházunkba és tekintse meg különleges Hitachi fűnyíró akciónkat!