Aktuális információk

Minőségi Fein Multimaster gépek széles választéka. A nagy teljesítményű gépek garantálják a gyors és precíz munkavégzést, így a végeredmény hibátlan és tökéletes lesz. Professzionális megoldást nyújtanak a kisebb-nagyobb építkezési és felújítási munkálatokhoz is egyaránt.

Fein Multimaster választékunk itt megtekinthető

Fein Multimaster

Sigma csempevágó választékunk itt megtekinthető

A kiváló Sigma csempevágók segítségével nagyon egyszerű és könnyű a különböző vágási feladatok kivitelezése. Széles felhasználási körrel rendelkeznek, hiszen rétegelt vagy akár tömörített csempék darabolására is alkalmazhatóak. A Sigma csempevágók, erős és tartós kivitelüknek köszönhetően, időtálló és ellenálló segítséget nyújtanak.

Sigma csempevágó

Makita kerti gép választékunk itt megtekinthető

A Makita kerti gépek megkönnyítik és leegyszerűsítik a különböző kerti munkák kivitelezését. Ergonomikus kialakításuk nem csak kényelmes és stabil fogást eredményez, hanem biztonságos használatot is. Professzionális és házi felhasználásra egyaránt tökéletesen megfelelnek, így a végeredmény mindig tökéletes lesz.

Makita kerti gép

Hitachi kerti gép választékunk itt megtekinthető

A remek tulajdonságokkal rendelkező, nagy teljesítményű Hitachi kerti gépek minden körülmény között hibátlan és pontos munkavégzést garantálnak. Egyszerű kezelésüknek köszönhetően nem csak professzionális használatra alkalmasak. Strapabíró és tartós kialakításuk lehetővé teszi, hogy hosszú távon is maximálisan tökéletes segítséget nyújtsanak.

Hitachi kerti gép